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文系大学生の食を通じた地域交流活動に参画する意欲と食に対する基礎知識の主観的理解度及び衛生管理意識に関する実態調査
https://mejiro.repo.nii.ac.jp/records/1753
https://mejiro.repo.nii.ac.jp/records/175302ce5453-2a6c-4b99-bc64-7df72a7ae320
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2021-04-16 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 文系大学生の食を通じた地域交流活動に参画する意欲と食に対する基礎知識の主観的理解度及び衛生管理意識に関する実態調査 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | The willingness of Liberal Arts university students to participate in community relations activities through food and their subjective understanding of basic food knowledge and awareness of hygiene management | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 衛生管理意識 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 食事提供 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 地域交流活動 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 炊き出し活動 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 文系大学生 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | ボランティア | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 炊き出し活動 | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Hygiene management awareness | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | food provision | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Community relations activities | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Liberal Arts university students | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | volunteer | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Soup kitchen activities | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
星, 玲奈
× 星, 玲奈× HOSHI, Rena |
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抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | This study was conducted by an anonymous questionnaire survey of Liberal Arts university students in Tokyo examining the relationship between their willingness to volunteer, awareness of food provision, and subjective understanding of such volunteer activities. Results revealed no difference in the subjective understanding of hygiene management between those who were and were not motivated to volunteer. However, the number of students who believed that having knowledge of hygiene management was important was significantly higher. Overall, many of the respondents wanted to actively participate in both soup kitchen and local exchange activities, particularly in the event of a disaster. The implication of the findings is that volunteer activities could be conducted more hygienically and safely by providing more information on appropriate hygiene management and food awareness. |
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書誌情報 |
目白大学総合科学研究 en : Mejiro Journal of Social and Natural Sciences 号 17, p. 47-54, 発行日 2021-03-31 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 目白大学 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1349-709X | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA1205912X | |||||
権利 | ||||||
権利情報 | 目白大学 | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | ||||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |