@article{oai:mejiro.repo.nii.ac.jp:00000673, author = {佐藤, 幸子 and 砂盃, ひとみ and 庄田, 美保 and 平田, 暁子 and 窪田, 結里 and 戸辺, 麻理子 and 田中, 優 and 岡, 由香里 and 小椋, 洋 and SATO, Sachiko and ISAHAI, Hitomi and SHODA, Miho and HIRATA, Akiko and KUBOTA, Yuri and TOBE, Mariko and TANAKA, Yu and OKA, Yukari and OGURA, Hiroshi}, journal = {目白大学短期大学部研究紀要, Memoirs of Mejiro University College}, month = {}, note = {10, KJ00009370419, P}, pages = {91--100}, title = {製菓学科における新しい産学連携の取り組みについて─和菓子・洋菓子のオリジナル商品の開発─}, volume = {(50)}, year = {2014}, yomi = {サトウ, サチコ and イサハイ, ヒトミ and ショウダ, ミホ and ヒラタ, アキコ and クボタ, ユリ and トベ, マリコ and タナカ, ユウ and オカ, ユカリ and オグラ, ヒロシ} }